Antoni Legacy

40 år efter Ib Antonis død, vækker Antoni Legacy nu juvelerne fra Ib Antonis bedrifter til live igen. Både ikoniske og helt nye motiver produceres som posters af højeste kvalitet, samt på en række fine papirvarer og nye produkter som er under udvikling. De roste designs sælges på mere end 50 salgssteder i Danmark og eksklusive butikker i Taiwan, Australien, Tyskland, England, Singapore, USA og Japan. 

Alle papirvarer produceres bæredygtigt og fremstilles i Danmark.

Samarbejder

Ib Antoni selv var en ivrig samarbejdspartner gennem hele sin karriere og arbejdede tæt sammen med op imod 200 virksomheder og organisationer i hele verden. I slutningen af hans alt for korte liv / karriere indgik han flere partnerskaber på tværs af forskellige virksomheder/brancher og skabte unikke designs. Det gjorde han med stærke og solide danske mærker som A. Michelsen (i dag Georg Jensen), Bing & Grøndahl (i dag Royal Copenhagen) og Unika Væv. Hver især eksperter inden for deres kunstneriske områder.

I dag arbejder Antoni Legacy på at fortsætte denne rejse, og derfor undersøger vi konstant mulighederne for at skabe nye partnerskaber med virksomheder og mærker. Samarbejder, hvor det giver mening at kombinere Antonis motiver og design med en anden brandplatform. Hvor begge parter kan tilføre hinanden nye aspekter og muligheder.

Vi har allerede tre unikke partnerskaber med berømte og solide danske mærker, Tivoli A/S, A. C. Perchs Thehandel og Anne Black Porcelæn. Derudover har Antoni Legacy to nye samarbejder i støbeskeen i slutningen af 2018/starten af 2019.

Samarbejdspartnere

Antoni Legacy - Historisk arbejde

Parallelt med arbejdet med at genindføre Ib Antonis hundreder af motiver og design til verden, vil vi fortælle historien om manden bag illustrationerne.

Et vigtigt stykke arbejde er at registrere alle de virksomheder og organisationer, som han arbejdede for og selvfølgelig indsamle alle motiverne i Antoni-porteføljen.

Og vi bliver stadig forbløffet over at opdage nye tegninger og virksomheder, som Ib Antoni har arbejdet sammen med. Han var en yderst produktiv kunstner.

Hver gang vi opdager en ny Antoni-tegning, lærer vi nye aspekter om hans arv. Derfor er vi meget glade for at modtage meddelelser fra hele verden med glemte Antoni-stykker eller måske bare en anden version af et kendt værk.

Kontakt os venligst, hvis du tror, du har en Antoni-tegning, som måske er en skjult perle.

Kontakt

Mikael Hauberg
mail@ibantoni.dk
Telephone: +45 2749 8777

(Henvendelser ang. køb på shop antoni@kailow.dk 38760200)

Bliv forhandler

Antoni Legacy er altid på udkig efter nye og spændende samarbejdspartnere.
Er du interesseret i at forhandle vores produkter, så kontakt Antoni Legacy (Mikael Hauberg) på +45 2749 8777 eller skriv.

Copyrights

Alle Ib Antonis motiver i alle fysiske og elektroniske versioner er beskyttet af loven om ophavsret.

Al anvendelse og fremstilling kræver udtrykkelig skriftlig tilladelse.

Misbrug af billeder vil medføre søgsmål.

Klik her for at kontakte Antoni Legacy.

Advokat

Vi benytter – og kan varmt anbefale – advokat Peter Schønning, der er specialiseret i ophavsret (copyright) og retsområder, der ligger tæt op ad ophavsretten, herunder designret og sportsret. Derfor kalder han sig ophavsretsadvokat. Peter Schønning er landets førende ekspert i ophavsret. Han er også anerkendt internationalt.

www.ophavsretsadvokaten.dk

Affotograferinger

Vi benytter – og kan varmt anbefale – kunstfotograf Anders Sune Berg, som har affotograferet alle originale håndtegninger og plakater, som danner baggrund for alle vores reproduktioner. Anders Sune Berg leverer et resultat der er uden sidestykke og som giver os et perfekt grundlag for – med stor respekt for de originale værker – at bringe Ib Antonis motiver ud i verden på ny.

www.anderssuneberg.com