Antoni Legacy

Antoni Legacy

ANTONI LEGACY: ANTON ANTONI OG MIKAEL HAUBERG

40 år efter Ib Antonis død, vækker Antoni Legacy nu juvelerne fra Ib Antonis bedrifter til live igen. Både ikonisk og helt nye motiver produceres som posters af højeste kvalitet, samt på en række fine papirvarer og nye produkter som er under udvikling. De roste designs sælges på mere end 50 salgssteder i Danmark og eksklusive butikker i Taiwan, Australien, Tyskland, England, Singapore, USA og Japan. Alle papirvarer produceres bæredygtigt og fremstilles i Danmark.

SAMARBEJDSAFTALER

Ib Antoni selv var en stor samarbejdspartner gennem hele sin karriere og arbejdede tæt sammen med mindst 150 virksomheder og organisationer over hele verden. I slutningen af ​​hans alt for korte liv / karriere indgik han flere partnerskaber på tværs af forskellige virksomheder og skabte unikke designs. Det gjorde han med stærke og solide danske mærker som A. Michelsen (i dag Georg Jensen), Bing & Grøndahl (i dag Royal Copenhagen) og Unika Væv. Hver ekspert inden for deres kunstneriske områder.

I dag satser Antoni Legacy på at fortsætte denne rejse, og derfor undersøger vi konstant mulighederne for at skabe nye partnerskaber med virksomheder og mærker.

Samarbejder, hvor det giver mening at kombinere Antonis motiver og design med en anden brandplatform. Hvor begge parter kan tilføje hinanden nye aspekter og muligheder.

Vi har allerede to unikke partnerskaber med berømte danske mærker, Lampe producent Le Klint og te firmaet A. C. Perchs Thehandel. Begge selskaber leverandører til den kongelige danske hof.

Derudover vil der blive annonceret mindst to nye partnerskaber med kendte danske mærker i 2018.

Antoni Legacy

Le Klint

A.C. Perchs The

Offentliggøres i 2018

alt

Offentliggøres i 2018

ANTONI LEGACY – HISTORISK ARBEJDE

Parallelt med arbejdet med at genindføre Ib Antonis hundreder af motiver og design til verden, vil vi fortælle historien om manden bag illustrationerne.

Et vigtigt stykke arbejde er at registrere alle de virksomheder og organisationer, som han arbejdede for og selvfølgelig indsamle alle motiverne i Antoni-porteføljen.

Og vi bliver stadig forbløffet over at opdage nye tegninger og virksomheder, som Ib Antoni har arbejdet sammen med. Han var en yderst produktiv kunstner.

Hver gang vi opdager en ny Antoni-tegning, lærer vi nye aspekter om hans arv. Derfor er vi meget glade for at modtage meddelelser fra hele verden med glemte Antoni-stykker eller måske bare en anden version af et kendt værk. Kontakt os venligst, hvis du tror, ​​du har en Antoni-tegning, som måske er en skjult perle.

KONTAKT

Anton Antoni og Mikael Hauberg
mail@ibantoni.dk
Telephone: +45 2749 8777

(Henvendelser ang. køb på shop antoni@kailow.dk 38760200)