Antoni Le Klint

Antoni Le Klint - 1968 Design

Ib Antoni designer denne smukke lampe i 1968 på toppen af sin karriere. I to årtier havde han allerede fortryllet verden med hundredvis af illustrationer og ikoniske figurer i sit plakatunivers. Lampen er klart inspireret af de gamle glaslamper, der ses på den ikoniske Tivoliplakat i København. I 1968 fejrede Tivoli deres 125 års jubilæum, og den gamle have bestilte Ib Antoni til at skabe den officielle Tivoli jubilæums plakat.

I dag, næsten 50 år efter Ib Antoni designet den smukke og charmerende lampe, er Antoni Legacy stolt af at lancere Antoni Lampen sammen med det ikoniske danske lampeselskab, Le Klint.

For Antoni Legacy var dette samarbejde meningen. Med deres følelse af kvalitet og detaljer er Le Klint og deres designtradition uovertruffen. Antoni Legacy respekterer dybt Le Klint-arv og designtraditioner inden for virksomheden. At Antoni Lampen produceres i Danmark er selvfølgelig et stærkt nøgleelement. Antoni og Le Klint har begge rødder i dansk designens gyldne alder, og Antoni Legacy kan ikke finde en bedre partner for at bringe denne unikke 1968 lampe igen.

Lampen leverer et charmerende og dejligt lys, som kan vende ethvert værelse til et hyggeligt sted. Det passer i køkken, stue, spisestue, over et dejligt møbel og overalt ellers hvor en pendel tilføjer atmosfære til værelset.

PRIS

ANTONI LE KLINT koster dkk 2.995, – (eur 399, -)

EKSLUSIV ANTONI NOTEBOOK INKLUDERET
Hver ANTONI LE KLINT lampe leveres med en eksklusiv og individuel Ib Antoni A6 notesbog. Dækslet på notebook’en har illustrationen, hvorfra lampens farve tages. Notebook’en – ligesom alle papirvarer fra Antoni Legacy – bliver produceret af bæredygtig materialeog selvfølgelig lavet i Danmark.

PRODUKTDETALJER

EAN nr. 5703387918501

Fås i fire forskellige farver:
Royal Black
Ballerina Hvid
Kawo Green
Sakura Pink

Højde (cm): 25
Diameter (cm): 20

Lyskilde inkl. E27-LED