Antoni & Tivoli

Tivoli 175th anniversary

Hos Antoni Legacy er vi meget stolte over vores årelange samarbejde med Tivoli og har i anledningen af den gamle haves 175-års jubilæum lavet to flotte specialudgaver af nogle at Ib Antonis mest populære designs; Et genoptryk af Tivoli jubilæumsplakat fra 1968 og Antoni Tivoli lampen, designet samme år.​

Ib Antoni selv var en ivrig gæst i Tivoli og han nød utallige frokoster med kunder og venner på hans foretrukne spisested i København – Grøften i Tivoli.

Online world premiere:
Tivoli 175th anniversary animation

We have given life to Ib Antoni´s official anniversary poster for the first time, with a short but very cute annimation.

Animationen af Ib Antonis Tivoli jubilæumsplakat fra 1968 er udviklet af et af verdens førende animationsbureauer, Studio AKA (www.StudioAKA.co.uk) i London og instruktør Steve Small. Bureauet har gennem årene vundet utallige priser for deres arbejde.

Animationen med det charmerende og elskende fuglepar siddende på en af de gamle Tivoli glaskupler i Den Gamle Have, er vakt til live med en helt ny animationsteknik som instruktør Steve Small har udviklet i forbindelse med arbejdet med Ib Antonis motiver.

I arbejdet med Antonis motiver, har et af vores hovedprincipper været, ikke af ændre noget i plakaten, men at vække den til live præcis som Ib Antoni tegnede den oprindeligt. Man kan således fryse animationen på et bestemt ”frame” og så er det præcis den originale plakat man ser.

Antoni Tivoli